Türkiye’nin model ve oyuncu yıldızları belli oluyor
Mono Elektrik

Tümgün jüri üyeleri yarışmacıları inceledi ve değerlendirmeleri sonucu modellerimizi finale taşıdılar.

Rönesans Model Ajans organizasyonuyla buyıl 24’üncü kez düzenlenecek olan Miss&Mr Model of Türkiye yarışmasına geri sayım başladı. Kurucu Başkan Akif Örük öncülüğünde gerçekleştirilen yarışma, buyıl da sektöre birbirinden güzel ve özel yüzler kazandırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda, Alaçatı Port Fayn99’da düzenlenen yarı finalde, hayallerini gerçekleştirmek isteyen, fiziğine güvenen ve ön elemeyi de geçen 25 kadın ve 25 erkek yarışmacı, İzmir’de jürinin karşısına çıkarak boy gösterdi.

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ 12 İSİM JÜRİDE

Katılımın fazla olduğu yarışmada her biri bir birinden güzel yarışmacılar arasında jüri üyeleri seçim yaparken birhayli zorlandı. Jüri koltuğunda yarışmanın kurucu başkanı AkifÖrük, Avukat EkinHasret Akyol, Miss&Mr Model Of Türkiye 2017 Kadın İkincisi AlaraYeşilöz, iş insanı Ufuk Kılıç, Miss&Mr Model Of Türkiye 2018 Kadın İkincisi Doğa Ekin Yavuz, modacılar Nadir Demir, menajer Mustafa Ayata, Ege Telgraf Genel Yayın Yönetmeni Aylin Suphandağlı, sporcu yazar Barış Çunguroğlu, Miss&Mr Model Of Türkiye 2022 Kadın Birincisi Eylül Barca, iş insanı Erdal Taşkıran, işletmeci Yunus Emre yer aldı.

Tümgün titizlikle süren hummalı çalışmanın ardından jüri kararını verdi. Buna göre; İzmir’dekiyarı finale kalan 25 erkekten ve 25 kadından  14’er finalist kral ve kraliçe olmak için  17 Eylül günü podyumda yürüyecek.

Yarışmanın final gecesi17 Eylül Salı günü Antalya’da bulunan Sunthalia Otel’de gerçekleşecek.

Haber: Suat YANÇ

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!