MOTOSİKLET VE MÜZİK TUTKUNLARI AFYON’DA BULUŞTU
Mono Elektrik

Festivalin açılışında gerçekleştirilen akrobasi gösterileri izleyicilere adrenalin dolu anlar yaşattı. Akşam sahne alan rock müziğin sevilen ismi Sena Şener ve alternatif rock ile caz müziğin güçlü sesi Ceylan Ertem, izleyicilere unutulmaz performanslar sundu.

NG Afyon MotoFest, 7-8 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan Dünya Motokros Şampiyonası MXGP Türkiye'ye de ev sahipliği yapıyor. Etkinlik, dünyanın dört bir yanından gelen başarılı yarışçıları ve motosiklet tutkunlarını bir araya getirirken, festivalin ilk gününden itibaren yoğun ilgi gördü. Şampiyona, motosiklet camiasının en önemli isimlerini Afyonkarahisar’da buluşturuyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Ogün Baysan, festivalin hazırlıklarının eksiksiz tamamlandığını ve ziyaretçilere dolu dolu bir program sunduklarını belirterek, "100’e yakın stant, gün boyu süren akrobasi gösterileri ve sportif etkinliklerle ziyaretçilerimiz keyifli anlar yaşadı. Akşamları ise konserlerimizle festival ruhunu hissettik," dedi. Baysan, ayrıca, TMF'nin kurucu başkanı Bekir Yunus Uçar’ın vizyonunu daha ileriye taşımak için çalıştıklarını vurguladı.

Festivalin ilk günü düzenlenen Akrobasi Zafer Kupası’nda nefes kesen anlar yaşandı. Birkan Polat birinci olurken, Barış Özgür ikinci, Eren Çelik ise üçüncü sırada yer aldı. Motofest’in ilk gecesinde sahne alan Sena Şener, güçlü sesi ve sahne performansıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatırken, Ceylan Ertem de alternatif rock ve caz müziğin sevilen şarkılarını seslendirerek büyük beğeni topladı.

Türkiye’nin 2024 yılındaki en büyük entegre spor ve gençlik etkinliği olan NG Afyon MotoFest, 8 Eylül 2024’e kadar sürecek. Festival boyunca ünlü sanatçılar Şevval Sam, Nova Norda, Madrigal, Sefo ve Sıla gibi isimler sahne alacak. Festival, motosiklet tutkunlarını ve müzikseverleri buluşturarak keyif dolu anlar sunacak.

Haber: Burhan AKDAĞ

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!