Ünlü tenisçi Novak Djokovic'in korona testi pozitif çıktı
Mono Elektrik
Düzenlediği tenis turnuvası ve sonrasında verdiği parti nedeniyle sert eleştiriler alan Novak Djokovic'in corona virüsü testi pozitif çıktı. Tenis turnuvasında ve sonrasında düzenlenen partide yaşananlar, tepkilere neden olmuştu.

Erkeklerde dünya sıralamasının 1 numarası olan Sırp tenisçi Novak Djokovic, korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Kendi adını taşıyan vakıf tarafından düzenlenen turnuva dönüşü virüse yakalanan Sırp sporcunun eşinde de korona çıktı. Daha önce aynı turnuvaya katılan tenisçiler Bulgar Grigor Dimitrov ve Hırvat Borca Coric’in de korona virüs testi pozitif çıkmıştı.

Novak Djokovic Vakfı tarafından düzenlenen Adria Tur'dan Belgrad'a dönüşünde test yaptırdığını belirten Djokovic, kendisinin yanı sıra eşi Jelena'nın da koronavirüse yakalandığını açıkladı. Çiftin çocuklarının testleri ise negatif çıktı.

Djokovic, 14 gün boyunca kendini karantinaya aldığını ve beş gün içinde tekrar test yaptıracağını da belirtti.

TURNUVA YENİ VAKALARA DAVETİYE ÇIKARDI

Adria Tur'a katılan Bulgar raket Grigor Dimitrov ve Hırvat raket Borna Coric'in yanı sıra pek çok sporcu ve antrenörlerin de test sonuçlarının pozitif olduğu duyurulmuştu. Salgına yakalananlar arasında Djokovic'in kondisyoneri Marko Paniki de bulunuyordu.

Djokovic ise açıklamasında 'ihtiyacı olan kimseler için para toplandığı' gerekçesiyle turnuvayı savundu.

Aşı karşıtı tutumuyla bilinen Novak Djokovic, bu inadını koronavirüs konusunda da sürdürmesiyle büyük tepki toplamıştı. Djokovic, maçlara çıkması için aşının zorunlu tutulması halinde kortlara dönmeyebileceğini söylemişti.

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!