Türkiye ve Ege Bölgesi’nin gururu; Pier Visco
Mono Elektrik

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan, çalışmalarında nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyicisi olduğunu kanıtlayan Pier Visco, mobilyaya dair ihtiyaç duyulan her seyin bulunabileceği fonksiyonel, ilgi çekici ve ilham verici deneyim merkezi konseptiyle  Torbalı’da da yeni bir mağaza açılışı yaparak Pier Visco, yatak üretimi ve satışında başta İzmir olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinde adını duyurmaya devam ediyor.

ÜRETMEK KEYİF VERİYOR

Kurulduğu günden bu yana her yıl büyüme hedefini emin adımlarla sürdüren Pier Visco, büyüme hedeflerinin sonuçlarını almaya devam ediyor. Firma kökeni olarak İzmirli olan ve kocaman bir aile olduklarını belirten Pier Visco kurucusu İmdat Kandemir “Üretmek keyif veren bir iş. Bu işi İzmir’de gerçekleştirmek ve büyütmek, işimizi daha da keyifli hale getiriyor" dedi.

Ege Bölgesi’nin en önemli mobilya ve yatak markalarından biri olan firma, yenilikçi vizyonu ile dünya standartlarında çalışmalar yaparak mobilya fuarlarında gözleri üstüne çekmeye devam ediyor.

Pier Visco katıldığı fuarlarda; “Mobilyanın vücut bulduğu; kumaştan kauçuğa, yaydan süngere kadar olan tüm bileşenlerine yönelik mobilyaların en ince detayına kadar incelenerek, katıldıkları etkinliklerde sorun ve çözüm önerileri ile birlikte çalışmalarını en üst seviyeye taşıdıklarını, Türk tasarım  kalitesini uluslararası arenada, özgün ve özgür stiliyle yurtiçinde olduğu kadar global alanda da etkili olduklarını gösteren firma; sadece Türkiye değil, Almanya, Belçika ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerine ve Dubai’ye de ihracat yapan Pier Visco sürdürülebilir bir anlayış ile mükemmelliği en üst seviyeye taşımayı sürdürüyor.

TORBALI’DA YENİ MAĞAZA

Yakın zamanda Torbalı’da da yeni bir mağaza açılışı yapan Pier Visco, yatak üretimi ve satışında başta İzmir olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinde de kendine has tasarım ve dekorasyon dili gelistiren  çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yatak modelleri olarak yaylı, paket yaylı, visco yataklar, normal süngerli ve latex yataklar olmak üzere birçok ürün gamı bulunan Pier Visco, yatakların yanı sıra baza ve başlık, ev tekstili gibi ürünlerinin de satışını gerçekleştiriyor.

En iyi kalite malzemeleri en son teknoloji ile buluşturan Pier Visco, baza ve başlıklardan yatak ve karyolalara, setlerden titiz işçilikle ortaya çıkan diğer ürünlere, özel tasarımlarını sunmaya devam ederek, kaliteden taviz vermeyen ve sektördeki yenilikleri en yakından takip eden uzmanlar, tasarımları ile sağlıklı ve kaliteli bir yaşam şekli sunmaya devam ediyor.

Pier Visco’nun ürettiği karyolalar ve yataklar, kaybedilen tüm enerjiyi yeniden kazandırarak, kan dolaşımını rahatlatarak rahat ve  dinlendirici bir uyku sağlıyor.  Ayarlanabilir yatak başlıkları, ortopedik ve örme kumaşlar, sert sünger ve herkül yaylar, çift taraflı olan ve yıkanabilir pedler ile çökmeyen yan duvar konforunuzu arttıracak ve size yeni bir uyku deneyimi kazandırarak kesintisiz sağlıklı uykunuj pozitif etkileri ile sizi yeni bir güne hazırlıyor. Ayrıca yatakların içinde kullanılan sert sünger, bel ve boyun desteği sağlayarak, deliksiz bir uykunun kapılarını aralayarak ferah bir uyku sunuyor.

Haber: Serkan CANDAŞ

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!