RAPÇİ BARIŞ EROL
Mono Elektrik
Yaptığı bestelerle, seslendirdiği eserlerle ve aranje ettiği şarkılarla tam bir müzik adamı olduğunu kanıtlayan solist ve prodüktör Barış Erol, yeni bestesi "Bella"yı müzikseverler ile buluşturdu. Sanatçının Youtube hesabından yayınlanan parça, kısa sürede binlerce dinlenme sayısına ulaştı.
 
Yeni parçası hakkında konuşan Barış Erol, "Son sürat çalışmalarıma devam ediyorum. Hiç ara vermeden bomba gibi parçalar gelecek. Bella'yı sizlerle buluşturduğum için çok heyecanlıyım. Her parçada heyecanım hiç azalmadan devam ediyor. Sanki ilk defa eser çıkarıyormuş hissine kapılıyorum" dedi.
 
Muhabirlerin "Hem beste, hem aranje, hem prodüktör, hem solist neredeyse bütün süreçleri siz yönetiyorsunuz zor olmuyor mu?" sorusuna ise "Zor oluyor elbette uzun zamandır bu şekilde çalışmalar yapıyorum. Çalışırken çok heyecanlı oluyorum, aynı zamanda bana mutluluk katıyor. İnsan sevdiği bir mesleği gerçekten yorulmadan bıkmadan icra ediyor. Bende mesleğimi hiç sıkılmadan gerçekleştirmeyi seviyorum. Asıl mesleğim DJ'likti sonrasında bu meslekten baya uzaklaştım ve kendimi stüdyoya kapattım. Kendi müziklerimi ve bestelerimi icra etmeye başladım" cevabını verdi.
 
Haber: İsmail GÖKGEZ
endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!