ÖZAY YENİ ŞARKISINI NİŞANLISINA ARMAĞAN ETTİ
Mono Elektrik
"Bir Gece Daha, Sen Hiç Korkma ve Salla" gibi teklileri ile geniş bir hayran kitlesi edinen, genç kızların sevgilisi haline gelen başarılı solist Özay, yeni şarkısı "Derin Etki" ile herkesi bir kez daha etkisi altına almayı başardı.
 
İlk çıktığı günden beri gerek ses tonu gerek tarzı gerekse stili ile farkını ortaya koyan Ordulu Özay, sevenlerini daha fazla bekletmeden kolları sıvadı. "Derin Etki" parçasının bestesini kendisi üstlenen yetenekli popçu, 5 parmağında 10 marifet dedirtti.
 
Düzenlemesinde Yenal Yıldız'ın bulunduğu parçanın yönetmen koltuğunda ise Onur Oğuz oturdu. Prodüktörlüğünü Korhan Kuvet'in sahiplendiği eser, listelerde üst numaraya kadar yükseldi. Mix ve mastering'i Emre Kıral'ın ellerinden çıkan "Derin Etki" ÖZAY GÜNAY Music Entertainment etiketi ile piyayasa sürüldü.
 
Kadına Şiddete Dikkat Çekti
 
Klibinin araba sahnelerinde başına fular takarak, kadına şiddette dikkat çekmek istediğini dile getiren sevilen şarkıcının bu hareketi büyük takdir topladı.
 
Nişanlısını Oynattı
 
"Derin Etki" parçasını tozlu raflardan indiren, gün yüzüne çıkması için kendisini ikna eden kişinin nişanlısı Sinem Özay olduğunu belirten Özay, şarkıyı hayatının tek ve en büyük aşkına yazdığını da itiraf etti.
 
Haber: İsmail GÖKGEZ
 
 
endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!