MERSİN BBP 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI BELLİ OLDU
Mono Elektrik

Mersin'de sevilen isim olan hukukçu Av. Abdulvahap POLAT genç milletvekilleri arasında BBP partisinden 2. sıra aday oldu. Bu süreçte çevre halk ile bütünleşen Polat bu seçimde çok çalışacağız dedi. 

Peki Avukat Abdulvahap POLAT kimdir?

Balıkçı ve çiftçi bir ailenin evladı olarak 1989 yılında Mersin’in nadide mahallelerinden biri ve eskilerden balıkçı kasabası olarak bilinen sakin bir mahalle olan Karaduvar Mahallesinde dünyaya gelmiştir.

İlk öğrenim ve ortaöğretimi ÖNER ilköğretim okulu, lise öğrenimi ise İsa Öner Çok Programlı Lise (Anadolu Lisesi), Üniversite eğitimini 2014 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi’nde, Türkiye’de Yerel Yönetimler ve idare vesayet ilişkisi tezini yazarak mezun olmuştur. 2020 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamlayan Polat, Polfresh Balıkçılık ve Su Ürünleri şirketinde yönetici pozisyonunda çalışmış, balıkçılık sektöründe çeşitleri faaliyetler de bulunmuştur.

Hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra, Mersin Barosu’na bağlı avukat olarak, özel avukatlık ofisinde, şahıs ve şirketlere hukuk ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Başarılı hukukçu, Dünya’nın bir çok ülkesinden gelen müvekkillerine alanında profesyonel şekilde hizmet etmiş ve Mersin’de çeşitli alanlarda kentin gelişmesi için katkıda bulunmuştur.

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!