Medya Dünyasının Zorbey'i bir mucizeye imza attı
Mono Elektrik

BÜTÜN ORGANLARI DURMUŞTU...

Kaza sonrası kalbi duran Kaynarpınar, doktorların uzun uğraşları sonrası yeniden hayata döndürülmüş ancak vücudunun büyük bir kısmı hareket etme yeteceğini kaybetmişti.

MUCİZE GERÇEKLEŞTİRDİ...

Kaza sonrası gözlerinden başka hiç bir organı oynamayan Mehmet KAYNARPINAR, bir mucize gerçekleştirerek kısa sürede ayağa kalkıp yürümeye başladı.

TEDAVİLER SONUÇ VERDİ...

Önce Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi son olarakta Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde tedavi gören Zorbey  desteksiz yürüme çalışmalarına başladı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI...

Sevenlerinin desteği ve duası, kendisinin de mücadeleci yapısı ve azmiyle kısa sürede yürümeye başlayan Zorbey, “Dönüşüm muhteşem olacak” sözüyle sevenlerine yeni projelere başlayacağının, kaldığı yerden devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Bir çok ulusal gazete, tv ve dergi gibi GÖZCÜM ailesinin de kurucularından olan Mehmet KAYNARPINAR'a büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede tekrardan aramızda olacağının heyecanını yaşıyoruz.

Hoşgeldin Zorbey,

Hoşgeldin Üstat...

**

HATIRLAYALIM... Neler Olmuştu?

Gazeteci -Yazar Mehmet KAYNARPINAR Trafik kazası geçirdi.

ZORBEY ÖLÜMDEN DÖNDÜ..!

21 Eylül 2019

Bir çok ulusal medya kuruluşlarında yıllardır Gazeteci-Yazar olarak üst düzey görev yapan ve önemli bir üne sahip olan “Zorbey” lakabı ile tanınan Mehmet KAYNARPINAR ölümden döndü.

Basın Camiası’nda “ Medya Dünyası’nın Zorbey’i “ olarak tanınan Usta Gazeteci-Yazar Mehmet KAYNARPINAR feci bir trafik kazası geçirdi.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ…

Kendi aracıyla Ankara-İstanbul otobanında İstanbul’a dönerken bir bayan sürücünün hatalı araç kullanımıyla yaşanan olayda Kaynarpınar ölümden döndü.

Mesleki ve iş görüşmeleri nedeniyle sürekli Ankara’ya gidip gelmek zorunda olan Gazeteci-Yazar Kaynarpınar son Ankara dönüşünde İstanbul otoyolu maslak çıkışında feci bir kaza yaşadı.

İNANILMAZ KAZA...

Araçların durması ve yavaş seyir halinde olması bile yasak olan otobanda maslak kavşağını kaçıran ve ani olarak durup geri geri gelen bir bayan sürücünün kullandığı araca çarpan ardından orta refüj demirlerine vuran Kaynarpınar Ambulans ile Maslak Acıbadem Özel Hastanesine kaldırıldı.

ANKARA TIP FAKÜLTESİNE SEVK...

Maslak Acıbadem Hastanesi’ne şuuru kapalı olarak kaldırılan Kaynarpınar uzun süren çabalar sonucu hayata döndürülerek yoğun bakıma alındı. İstanbul Maslak Acıbadem Hastanesi yoğun bakım ünitesinde uzun bir süre tedavi gören Gazeteci-Yazar Kaynarpınar acilen Ambulansla Ankara Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

Ankara Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde Prof. Dr. Şehim Kutluay ve Prof. Dr. Haydar Gök gözetiminde uzman doktor kadrosuyla tedavi altına alınan Usta Gazeteci-Yazar KAYNARPINAR ’ın tedavisi halen devem ediyor.

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!