Hadise’nin astrolojik haritası ne söylüyor
Mono Elektrik

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşayan Hadise ile 4 ay önce nikâh masasına oturduğu eşi Mehmet Dinçerler boşanıyor. Ünlü şarkıcı, dün avukatı aracılığı ile Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açtı. Hadise'nin dava dilekçesinde; "Mehmet Dinçerler evlendikten kısa bir süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Mehmet'in bu davranışları zaman içinde psikolojik baskı boytutuna vardı. Bu baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti." ifadelerine yer verildi.

OnurAkayMedya yazarı Astrolog Eda Arduzlar ise, Hadise ve Mehmet Dinçerler’in astrolojik haritasına baktı. Arduzlar kaleme aldığı yazısında, Hadise'nin evliliğinin son bulmasının asla tesadüf olmadığını dile getirdi. Arduzlar, “Mehmet Dinçerler başak burcu ve ay burcu oğlak, Hadise’nin burcu terazi ve ay burcu kova… Dolayısıyla ikisi de özgürlüklerine düşkünler ve çevrenin müdahalesine tahammül edemezler ve bu evlilik Merkür retrosunun gölgeli günlerinde gerçekleşti. Merkür retrosunun gölgeli günleri, Merkür retrosundan daha tehlikeli günlerdir ve bugünlerde verilen kararlar atılan imzalar ve sözleşmeler sıkıntı doğurabilir.” dedi.

HADİSE BU ZORLU SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKACAK!

Eda Arduzlar, Hadise’nin astrolojik haritasını şu şekilde anlatı:

“Aslında Hadise’nin haritasına baktığımızda, 2023 Temmuz ayına kadar hayatında radikal değişimler olabileceğini görebiliyoruz. Çünkü Hadise’nin haritasında ay düğümleri akrep boğa aksında. Tutulmalar da bu sene akrep boğa aksında olduğundan dolayı ve tutulmaların etkisi hayatımızda büyük değişimlere neden olduğundan bu dönemlerde evlenme, boşanma, yeni iş kurma, çocuk sahibi olma gibi büyük dönüşümler yaşanması olağan. İşte Hadise de böyle bir dönem içerisinden geçmekte. Yine Hadise’nin haritasına baktığımızda duygusal anlamda zorlu bir süreçten geçtiğini de görebiliyoruz. Ama bu zorlu süreçten güçlenerek çıkacağını önümüzdeki günlerde yine göreceğiz. Aslına bakarsanız haritalarını incelediğimizde uyumsuz olduklarını söyleyemeyiz. Fakat bireysel anlamda her ikisinin de farklı görüşleri olduğundan dolayı ve her ikisinin de çevresel faktörlere tahammülü olmadığından dolayı evliliği ilerlememiştir. Bir de Hadise’nin Merkür’ü akrep. Bu da Hadise’nin bir sonraki adımlarını hesaplayarak ilerleyeceği anlamına gelmekte ve bu gökyüzü kombinasyonunda bizler bazı gerçekleri net bir şekilde görürüz. Hele ki Hadise’nin Merkür’ü akrep olduğundan sezgileri de güçlüdür ve bir Merkür akrep insanına yalan söyleyemezsiniz. Anlar çünkü. Şunun altını çizmeliyim ki bu dönemde alınan kararlar doğru olmayabilir. Hızlı alınan kararlar hızlıca harekete geçirilmemelidir. Çünkü haritalarında büyük bir uyumsuzluk yok. Yani zaman tanınsaydı ve evlilik kararı hızlı bir şekilde alınmasaydı, belki de şu anda bu ilişki devam ediyor olacaktı. Şimdi de Mars retrosunun gölgeli günlerindeyiz. Retro öncesi gölgeli günler daha tehlikeli zamanları işaret eder Önümüzdeki günlerde yaşanacak bir Mars retrosu var ve bu Mars retrosu ikizler burcunda olacak. Dolayısıyla bazı ifşalar gizli saklı yaşananlar da yine ortaya çıkabilir ve bu ifşalarla beraber de hem çevreleriyle ilişkileri, hem de kendileri duygusal anlamda iyice yıpranabilir. Yani Biz bu ikiliyi uzun süre daha konuşabiliriz.”

Kaynak: Onur AKAY

https://www.onurakay.com.tr/ozel-haber/hadisenin-astrolojik-haritasinda-neler-gorunuyor-h2466.html

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!