GİZEM ÖZTÜRK’ÜN YILDIZI PARLIYOR
Mono Elektrik

TEKİRDAĞ - Erinç Terzi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını, Yaşar Polat’ın Genel Yayın Yönetmenliğini, Genel Yönetmenliğini Serkan Bayındır’ın, Haber Koordinatörlüğünü Cemal Bilge’nin yaptığı Trakya Türk Televizyonu’nun özenle hazırladığı haberler seyirciye kanalın sevilen spikeri Gizem Öztürk’le ulaşıyor.

Genç ve güzel spiker mesleğine aşık yaşadığını, spikerliğin yaşamında kendisini hayata bağlayan en önemli unsur olduğunu belirterek bakın neler söylüyor.

“Görev yaptığım kanalımı seviyorum. Yöneticilerimi seviyorum, seyircimi seviyorum. Bir spiker çalıştığı kanalda huzurluysa mutlu spikerdir.” diyor

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da ki Yaşam Tv’den Tekirdağ’daki Trakya Türk Televizyonu’na gelen ve geldiği günden beri ana habere renk getirdiği gözlenen Gazeteci Cemal Bilge, Gizem Öztürk’ün iyi bir ana haber spikeri olduğunu söylüyor.

“Yaptığınız işte başarılı olmak, mesleği sevmekten geçer” diyen Bilge, Öztürk’ün sadece tüm Trakya’da sevilen bir isim olduğunu belirterek, “O kanalımızın ve bizim gözbebeğimiz. Gizem’imizi çok seviyoruz” diyor

Haber: Cemal BİLGE

 

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!