Ebru Yaşar Kıbrıs Konseri
Mono Elektrik

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, önceki akşam yavru vatan Kıbrıs’ta Chamada Prestige Hotel’de sevenleriyle buluştu. 

 

Yoğun ilginin yaşandığı gecede Yaşar, konser alanını hınca hınç dolduran hayranlarına unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. 

Pınar Kerimoğlu imzalı şık kıyafetiyle göz dolduran Yaşar, yeni ve eski repertuardan oluşan hitlerini sevenleriyle hep birlikte söyledi. Başarılı sanatçı sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı

 

Çok Mutlu ve Gururluyum! 

 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eskişehir’de yaptıracağı hatıra ormanı için verdiği 6 açıkhava konserlerinin sonuna geldiğini açıklayan Yaşar, yaşadığı mutluluğunu , “Son konser Denizli kaldı. Ekim ayında altı tane konserimizi bitiriyoruz. Hatıra ormanımızı tamamlıyoruz. Fidanlar dikilecek ve orada Eskişehir’de bütün bu benimle birlikte konser atmosferini yaşayan gelen tüm dostlarımla diyeyim hepimizin ortak bir ormanı olmuş olacak. Ben bu yüzden çok mutluyum. Herkese bu yüzden çok teşekkür ederim. Biz çok mutlu oluyoruz çok gururlanıyoruz” diyerek paylaştı. 

 

 

Benim İçin Çalışmak İbadet!

Enerji Formulünü Açıkladı!

 

Bu yıl en çok çalışan sanatçıların  başında geldiği hatırlatılan Yaşar, konser maratonunda enerjisini nasıl koruduğu sorusuna?, “Enerjimi vitaminlere ve her türlü serumlara borçluyum. Çünkü çok hastalandım. Sürekli hava değişikliği  yaşıyorum. Bağışıklığınız ister istemez düşüyor. Ama vermiş olduğum sözlerimiz var. Gitmek istediğimiz şarkılar söylemek istediğimiz yerler var. Evet çok konser verdik. Ama çalışmak ibadet gibi benim için. İnsanlara olan sorumluluğumu aileme, sanatıma ve işime olan sorumluluğumu yerine getiriyorum. Ben çalışmaya ibadet gibi bakıyorum. O yüzden benim için çok kıymetli. Ama ne yapıyorum gerçekten çok vitamin takviyesi alıyorum. Yeme içme çok önemli, birazcık sağlıksız beslenelim hemen metabolizmam düşüyor. Bu aralar hergün kendine yeşil kürü yapıyorum.  Ve mutlaka yeşillikler  zencefil, limon, elma, marul, maydanoz ve ıspanak sıktırarak bir bardak içiyorum” diyerek formülünü açıkladı. 

 

 

Beklediklerine Değecek! 

 

Hayranlarının yeni şarkı beklentileri hatırlatılan başarılı şarkıcı , “Evet ben de çok merak ediyorum. Çok güzel şarkılar var. Ama iyi birşeyler yapmak istiyorum bekliyorum.  Çok yoğun geçti konserler, yazın herkes dinleniyor bir şekilde tatilde… Kışın biraz daha toparlanacağız bakalım ne  gelecek. Beklediklerine İnşallah değecek… Her zaman ki gibi… Elimden geleni yapacağım bakalım. Onlar çünkü en güzeline layıklar, gerçekten de çok seviyorum. Ve onlarla yine hep birlikte söyleyebileceğimiz şarkılar hazırlamaya çalışıyorum. Güzel şeyler gelecek Ebru Yaşar hitleri gelecek devam” dedi.

endeep yatay

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!